O.B.S. Weremere

Vanuit school kregen mijn team en ik een opdracht die te maken had met educatie en kinderen van groep 4. We hadden besloten om bij deze basisschool langs te gaan. Een teamgenoot en ik gingen onderzoek doen. We besloten om tekenles te geven om te kijken wat die kinderen precies af wisten van de anatomie van de dieren.

Na het onderzoek begon het echte werk. We hebben met zijn alle 1 dier geanimeerd en in een omgeving geplaatst. Mijn dier was de Lama en die kan je hier onder zien.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerO.B.S. Weremere

De Openbaare Basisschool Weremere in Wormer.Wat ik doe

Dimmick Design begeeft zich op het gebied van de multimedia branche. Denk hierbij aan het designen van websites, het editen en monteren van video materiaal, het bewerken van audio, verschillende soorten maat werk, noem het maar op!

Webdesign

Om uw producten goed weer te laten geven, en het te kunnen verkopen aan uw consument is het belangrijk om een goed uitziende en goed werkende website te hebben. Bij Dimmick Design is het mogelijk om een website te laten designen naar eigen smaak. Zelf ontworpen of door ons laten ontwerpen, beide is geen probleem.

Video- en Audio design

Wilt u een leuke introductie video hebben voor op een beurs? Of heeft u binnenkort een presentatie waar een nette video goed van pas komt? Laat het monteren en bewerken door Dimmick Design! Naast het ontwerpen van beeld kunt u hier ook terecht voor audio bewerking.

Uitvoerende werkzaamheden

Als je veel klanten hebt kun je soms omkomen in de opdrachten en is er eigenlijk te weinig tijd om alles op tijd af te kunnen krijgen. Daarom doet Dimmick Design deze klusjes voor u! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de voorwaarden.