Video

Filmen is iets wat ik al een tijd doe, maar ik deed er nooit echt wat mee. Ik heb tot nu toe wel 2 edit opdrachten gehad en die zijn mij erg bevallen. Binnenkort dus meer video's!

Klik op een foto voor de video.

Filmpje?!

Een intro, promo of een interview.
Een bruiloft of andere aangelegenheid. Dimmick Design realiseerd het voor u!

Goodbye Onderbouw

Een project van het Mediacollege Amsterdam. Een overzicht van de twee onderbouw jaren van mij als student.

Promo voor de grafimedia

Een examen opdracht van het LJC² Grafimedia te Haarlem. Het betreft een promotie filmpje voor de grafimedia branche.

 

 

After effects

Special effects zijn ook te realiseren bij Dimmick Design, hier een voorbeeld: "Cloud writing".

 

Grafity

Een voorbeeld van special effects die wij op uw video kunnen toevoegen.

 

3D muur

Een voorbeeld van een leader of een outro in een presentatie of promo.

 Wat ik doe

Dimmick Design begeeft zich op het gebied van de multimedia branche. Denk hierbij aan het designen van websites, het editen en monteren van video materiaal, het bewerken van audio, verschillende soorten maat werk, noem het maar op!

Webdesign

Om uw producten goed weer te laten geven, en het te kunnen verkopen aan uw consument is het belangrijk om een goed uitziende en goed werkende website te hebben. Bij Dimmick Design is het mogelijk om een website te laten designen naar eigen smaak. Zelf ontworpen of door ons laten ontwerpen, beide is geen probleem.

Video- en Audio design

Wilt u een leuke introductie video hebben voor op een beurs? Of heeft u binnenkort een presentatie waar een nette video goed van pas komt? Laat het monteren en bewerken door Dimmick Design! Naast het ontwerpen van beeld kunt u hier ook terecht voor audio bewerking.

Uitvoerende werkzaamheden

Als je veel klanten hebt kun je soms omkomen in de opdrachten en is er eigenlijk te weinig tijd om alles op tijd af te kunnen krijgen. Daarom doet Dimmick Design deze klusjes voor u! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de voorwaarden.