Starform

Starform is mijn tweede stage geweest. Ik heb hier vrij weinig gedaan qua multimedia, dit omdat het meeste werk het designen van pagina's, het updaten van de website en nieuwsbrieven maken inhield. Doordat dit 5 maanden lang zo bleef heb ik gekozen voor afwisseling door het verslag te gaan maken in Flash. Dit was dan ook mijne eerste Flash-project.

Voordat ik er mee begon besloot ik foto's te maken van het kantoor. Vervolgens heb ik van de genomen foto's een pananorama van de werkplek gemaakt zoals je hieronder kunt zien.

Het verslag

Hieronder het verslag met alles er in. Eigenlijk zou ik dit niet in mijn portfolio doen, maar om te laten zien wat het begin van mijn Flash capaciteiten was en hoe het er uitziet anno 2012 is het een mooie vergelijking.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerStarform

Starform B.V. is een Nederlandse onderneming en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van decoratiestickers. Wat ik doe

Dimmick Design begeeft zich op het gebied van de multimedia branche. Denk hierbij aan het designen van websites, het editen en monteren van video materiaal, het bewerken van audio, verschillende soorten maat werk, noem het maar op!

Webdesign

Om uw producten goed weer te laten geven, en het te kunnen verkopen aan uw consument is het belangrijk om een goed uitziende en goed werkende website te hebben. Bij Dimmick Design is het mogelijk om een website te laten designen naar eigen smaak. Zelf ontworpen of door ons laten ontwerpen, beide is geen probleem.

Video- en Audio design

Wilt u een leuke introductie video hebben voor op een beurs? Of heeft u binnenkort een presentatie waar een nette video goed van pas komt? Laat het monteren en bewerken door Dimmick Design! Naast het ontwerpen van beeld kunt u hier ook terecht voor audio bewerking.

Uitvoerende werkzaamheden

Als je veel klanten hebt kun je soms omkomen in de opdrachten en is er eigenlijk te weinig tijd om alles op tijd af te kunnen krijgen. Daarom doet Dimmick Design deze klusjes voor u! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de voorwaarden.