Cross Resource

Cross Resource is een fictief bedrijf die wij hebben gebruikt om onze bekwaamheid op de proef te stellen voor het examen op het Mediacollege Amsterdam. We hebben van concept tot realisatie nauw samen gewerkt aan dit project wat uiteindelijk onderstaande website opleverde.Cross Resource

Cross Resource. Het bedrijf dat uw winkel promoot!
Cross Resource is het nieuwe bedrijf in de promotie voor MKB retail winkeliers die een hele nieuwe huisstijl willen hebben of juist nog een winkel willen beginnen en nog geen materiaal hebben om hun winkel mee te promoten op de markt.Wat ik doe

Dimmick Design begeeft zich op het gebied van de multimedia branche. Denk hierbij aan het designen van websites, het editen en monteren van video materiaal, het bewerken van audio, verschillende soorten maat werk, noem het maar op!

Webdesign

Om uw producten goed weer te laten geven, en het te kunnen verkopen aan uw consument is het belangrijk om een goed uitziende en goed werkende website te hebben. Bij Dimmick Design is het mogelijk om een website te laten designen naar eigen smaak. Zelf ontworpen of door ons laten ontwerpen, beide is geen probleem.

Video- en Audio design

Wilt u een leuke introductie video hebben voor op een beurs? Of heeft u binnenkort een presentatie waar een nette video goed van pas komt? Laat het monteren en bewerken door Dimmick Design! Naast het ontwerpen van beeld kunt u hier ook terecht voor audio bewerking.

Uitvoerende werkzaamheden

Als je veel klanten hebt kun je soms omkomen in de opdrachten en is er eigenlijk te weinig tijd om alles op tijd af te kunnen krijgen. Daarom doet Dimmick Design deze klusjes voor u! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de voorwaarden.