September Multimedia

Iets wat ik niet in het stage verslag van Stichting September heb opgenomen is de voorbeeld applicatie die ik gemaakt heb voor September Multimedia. Dit is apart gezet omdat het nog niet klaar was toen het verslag ingeleverd moest worden.

Het doel van deze Flash applicatie is dat er een voorbeeld beschikbaar is voor de verkoop van het idee achter deze applicatie die nog in ontwikkeling was. Het doel is om mensen in te lichten over verschillende problemen met kinderen zoals; ADHD, dyslexie, dyscalculie, pesten, faalangst, ADD en mishandeling.

In dit voorbeeld worden een aantal symptomen gegeven van de bovengenoemde problemen en op het einde worden daar vragen over gesteld. Als de antwoorden veelal negatief blijken wordt er aangeraden de huisarts te raadplegen. De informatie is te lezen, maar wordt ook voorgelezen door een voice over. Daarnaast zit er een introductievideo bij die uitleg geeft over het doel van deze applicatie.

De applicatie

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerSeptember Multimedia

September Multimedia is een zuster-bedrijf van Stichting September.Wat ik doe

Dimmick Design begeeft zich op het gebied van de multimedia branche. Denk hierbij aan het designen van websites, het editen en monteren van video materiaal, het bewerken van audio, verschillende soorten maat werk, noem het maar op!

Webdesign

Om uw producten goed weer te laten geven, en het te kunnen verkopen aan uw consument is het belangrijk om een goed uitziende en goed werkende website te hebben. Bij Dimmick Design is het mogelijk om een website te laten designen naar eigen smaak. Zelf ontworpen of door ons laten ontwerpen, beide is geen probleem.

Video- en Audio design

Wilt u een leuke introductie video hebben voor op een beurs? Of heeft u binnenkort een presentatie waar een nette video goed van pas komt? Laat het monteren en bewerken door Dimmick Design! Naast het ontwerpen van beeld kunt u hier ook terecht voor audio bewerking.

Uitvoerende werkzaamheden

Als je veel klanten hebt kun je soms omkomen in de opdrachten en is er eigenlijk te weinig tijd om alles op tijd af te kunnen krijgen. Daarom doet Dimmick Design deze klusjes voor u! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de voorwaarden.