Elan Wonen

Voor Elan wonen hebben wij een soort van 'mini site' gebouwd om een nieuwbouwproject in de Slachthuisbuurt in Haarlem te promoten. Omdat dit een examenopdracht is, heb ik dit met twee andere interaction designers gedaan. We hebben deze vernieuwende en interactieve website gemaakt voor de mensen die in deze wijk komen wonen in het project, dat op de achtergrond te zien is. Het was voor ons de eerste keer dat we met het CMS systeem van wordpress hebben gewerkt, het was dus een leerzaam project.Elan wonen

Elan wonen is een woningbouw-vereniging in en om Haarlem. Voor ons examen kregen wij deze opdrachtgever.Wat ik doe

Dimmick Design begeeft zich op het gebied van de multimedia branche. Denk hierbij aan het designen van websites, het editen en monteren van video materiaal, het bewerken van audio, verschillende soorten maat werk, noem het maar op!

Webdesign

Om uw producten goed weer te laten geven, en het te kunnen verkopen aan uw consument is het belangrijk om een goed uitziende en goed werkende website te hebben. Bij Dimmick Design is het mogelijk om een website te laten designen naar eigen smaak. Zelf ontworpen of door ons laten ontwerpen, beide is geen probleem.

Video- en Audio design

Wilt u een leuke introductie video hebben voor op een beurs? Of heeft u binnenkort een presentatie waar een nette video goed van pas komt? Laat het monteren en bewerken door Dimmick Design! Naast het ontwerpen van beeld kunt u hier ook terecht voor audio bewerking.

Uitvoerende werkzaamheden

Als je veel klanten hebt kun je soms omkomen in de opdrachten en is er eigenlijk te weinig tijd om alles op tijd af te kunnen krijgen. Daarom doet Dimmick Design deze klusjes voor u! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de voorwaarden.